Dienstverlening Actus Recruitment

Werkzoekenden

Waarom Actus recruitment?

 • Persoonlijke begeleiding op maat door vaste adviseur.
 • Samen uitvinden welk bedrijf het beste bij jouw wensen en kennis past.
 • Begeleiding in procedures is afhankelijk van wat jij wilt en prettig vindt.
 • Ik heb een sterk netwerk binnen de GWW en milieukunde in de Randstad.
 • Zowel vaste banen als tijdelijke projecten.
 • Van starters- tot en met managementfuncties.
 • Verloning en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao waar je gaat werken.

Tijdens een persoonlijk gesprek brengen we samen in kaart wat jouw wensen, ambities en ervaringen zijn. We gaan op zoek naar de perfecte baan of opdracht. De kern van mijn netwerk zit in de Randstad, maar ook op grote projecten daarbuiten reikt mijn netwerk ver genoeg om leuke banen aan te kunnen bieden.

Met een groot aantal bedrijven heb ik dermate goede connecties dat ik zelfs zonder vacature kansen voor je weten te creëren. Dit draait allemaal om vertrouwen tussen jou, mij en klantrelaties. Een relatie die we graag zorgvuldig met je opbouwen.

Het liefst bemiddel ik mensen naar een vaste baan bij de opdrachtgever. Zowel jij als ook het bedrijf waar jij gaat werken is hier doorgaans het meest bij gebaat.

Door de flexibilisering van de arbeidsmarkt is er echter ook steeds meer behoefte aan tijdelijk personeel. Van 3 maanden tot 5 jaar. Alles is mogelijk. Vind jij deze dynamiek fijn? Geef dit dan direct aan. Er zijn legio mogelijkheden om je carrière soepel te laten verlopen zonder onderbrekingen.

Opdrachtgevers

Waarom Actus recruitment?

Actus recruitment is gespecialiseerd in de bemiddeling van technisch personeel binnen de grond-, weg- en waterbouw (GWW). Het is een klein bureau met kwalitatieve groei ambities om duurzame relaties op te bouwen met zowel klanten als kandidaten. Dit doe ik door eerlijk en open te handelen. Duidelijk communiceren is niet makkelijk, maar wel mijn vak. Als voor alle partijen de verwachtingen duidelijk zijn komen we tot de beste uitkomst.

 • Groot netwerk van latent en actief zoekende mensen binnen de GWW die ik graag enthousiasmeer voor uw bedrijf.
 • 10 jaar ervaring in recruitment binnen GWW.
 • Zowel voor interim opdrachten als vaste banen.
 • Van starters- tot en met managementfuncties.

Detachering / projectbasis:

U huurt de kandidaat in voor de duur van een project of een bepaalde termijn. Actus recruitment neemt alle contractrisico’s op zich; u betaalt alleen voor de gewerkte uren. Na de detacheringsperiode kunt u de kandidaat kosteloos overnemen. U kunt de kandidaat ook voor een tijdelijk project inhuren.

Werving & Selectie:

Bent u op zoek naar vaste aanvulling voor uw team? Na inventarisatie van de vacature ga ik voor u op zoek naar de juiste medewerker binnen mijn uitgebreide netwerk. Pas op het moment dat de kandidaat bij u in dienst treedt, bent u aan Actus recruitment een fee verschuldigd.

Het liefst werk ik als verlengstuk van uw bedrijf. De klik tussen uw bedrijf en Actus Recruitment is daarom belangrijk. Als ik met enthousiasme over uw bedrijf kan vertellen, kan ik dit ook met evenveel enthousiasme op de gewenste top kandidaat overbrengen.

TOP