Referenties
Actus Recruitment

Annemarie

today is a great day to be amazing

Ik ben via Auke voorgesteld bij het Havenbedrijf Rotterdam. Zijn enthousiasme voor het bedrijf werkte aanstekelijk. Hij gaf me goede tips voor het sollicitatiegesprek en deze heb ik goed ter harte genomen en ingezet bij het gesprek. Voor deze vacature ben ik het niet geworden maar er waren meerdere vacatures en in één daarvan ga ik nu per 6 november starten 👍🏻😄. Dus dank je wel Auke voor je enthousiasme en deskundige advies!

Ivo

contractbeheerder havenbedrijf rotterdam

Auke is een kundige recruiter, die verder kijkt dan de vacaturetekst lang is. Zo kon hij ook mij, een jurist, plaatsen bij een semi-juridische functie. Ook na plaatsing houdt hij een vinger aan de pols: niet uit eigenbelang, maar uit oprechte interesse. Bij vragen is hij goed te bereiken en antwoordt hij snel.

Michelle

werkend in bodem advies

Ik had wat moeite om door mijn sollicitaties heen te komen. Weinig zelfvertrouwen en wat moeite om te bepalen hoe je iets het beste kan verwoorden om goed voor de dag te komen tijdens zo'n sollicitatie. Na enkele keren afgewezen te zijn bij verschillende bedrijven was ook de motivatie om verder te zoeken moeilijk te vinden. Auke heeft toen via linkedin contact gezocht en mij heel erg geholpen om te blijven solliciteren en ook om te leren hoe ik zo'n gesprek het beste aan kon pakken. We hebben zelfs een keer afgesproken in persoon om te oefenen, aangezien ik daar altijd zo nerveus van werd. Hij bleef regelmatig in contact en was zeer actief bezig om mij aan een passende baan te helpen! Auke is erg leuk om mee samen te werken en ik raad hem zeker aan als je iemand zoekt om je verder te helpen met het vinden van een baan!

Rotterdam abstract
Vind de beste match

Jordi

medewerker klimaat en duurzaamheid

Auke heeft mij in een lastige tijd geholpen aan een zeer leuke en interessante baan bij een adviesbureau, waar ik hem heel erg dankbaar voor ben. Auke is een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Hij is sociaal, eerlijk en maakt altijd persoonlijk tijd en ruimte voor jou. Ondanks de weinig fysieke meetings vanwege corona, waren de contactmomenten altijd prettig. Ik zou daarom Auke aan iedereen willen aanbevelen die een baan zoekt in de civiele techniek en milieukunde. Bedankt Auke!

Tom

Projectbegeleider - Projectontwikkeling / Design & Construct

Auke is inhoudelijk goed op hoogte van hoe men in een civiel technische omgeving te werk gaat. Daarnaast heeft hij aandacht voor de persoon, en is in staat een goed advies te geven daarbij kijkend naar ervaring en belangstelling. Met behulp van Auke heb ik een leuke nieuwe uitdaging weten te vinden.

Sjaco

Technisch adviseur

Onverwacht prettig kennis gemaakt met Auke. Auke zag direct de meerwaarde van bepaalde competenties voor marktpartijen. Door zijn kennis van de markt en zijn resultaatgerichtheid heeft dit geleid tot een nieuwe kans bij Heijmans. Auke bedankt (namens de collega's ook voor de taart)

Peter

Managing Director

Ik ken Auke al meerdere jaren en heb hem leren kennen als een persoon waar prettig mee is samen te werken. Empatisch en deskundig. Auke kent de branche en de mensen werkzaam in de sector als geen ander. De kracht van Auke is dat hij een "perfect match", mens en organisatie, centraal stelt boven het invullen van een vacature. Hetgeen ik ook anders heb ervaren. Daarmee is zijn advies voor ons tot op heden een 100% match gebleken.

Herman-Jan

Projectmanager civiel en milieu

Auke de Baas is een prettige persoon om mee samen te werken. Dit omdat hij goed begrijpt wat voor een persoon je nodig hebt binnen je bedrijf. Hij voelt goed aan wat voor een type je nodig hebt, hierdoor kost het mij minder tijd om de goede persoon voor de job te vinden. Hij is klantbewust, vriendelijk en doortastend.

Sophie

medior consultant bij ingenieursbureau rotterdam

Auke weet kandidaten perfect bij bedrijven te plaatsen, ook al betreft het een geheel nieuwe functie voor de betreffende kandidaat. Hij is eerlijk, recht-door-zee, weet het beste in iedereen naar boven te halen en maakt voor iedereen persoonlijk tijd en ruimte. Hij beschikt over een grote mensenkennis. Dank Auke!

Match

Persoonlijke begeleiding op maat